30-metis sportininkas neslėpė, jog taip nutarė pabūgęs dėl savo sveikatos.

„Kuomet pernai penktą kartą karjeroje patyriau smegenų sukrėtimą ir penkias savaites negalėjau žaisti, privalėjau daug ką apmąstyti. Mano uždavinys – būti naudingam šeimai, bendruomenei, šaliai, o gal ir visam pasauliui. Tam, kad galėčiau siekti šio tikslo, turiu išlikti sveiko proto“, – žodžių į vatą nevyniojo amerikietiškojo futbolo žaidėjas.

H. Abdullah yra tikintis musulmonas, 2012 metais jis ryžosi piligriminei kelionei į Meką. Kartu vyko septynis sezonus NFL praleidęs jo brolis Hamza Abdullah, po apsilankymo šventajame mieste nebegrįžęs į profesionalų sportą.

Vyresnysis Abdullah ne kartą kritikavo lygą dėl neskiriamo dėmesio žaidėjų galvos traumoms.

Primename, kad „Chiefs“ ekipa su 24-erių T. Kieru pasirašė trejus metus galiosiančią sutartį. Įdomu, kad buvęs disko metikas niekada nėra žaidęs amerikietiškojo futbolo, bet sužavėjo komandos atstovus savo fizinėmis savybėmis.

Steve'as Kerras ir Tautvydas Kieras

A video posted by Tautvydas Kieras (@tk_kieras) on Mar 12, 2016 at 7:18am PST

We have signed LB, Tautvydas Kieras, Mississippi State.
— Kansas City Chiefs (@Chiefs) March 18, 2016

Another day in the office.

A video posted by Tautvydas Kieras (@tk_kieras) on Mar 15, 2016 at 9:05am PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)