Trečioje vietoje liko Olga Grinskis (Kauno „Sporto olimpas“).

Kūno fitneso kategorijos nugalėtoja Renata Marcinkutė („Progresas“) tapo ir absoliučia turnyro nugalėtoja. Trečia absoliučioje įskaitoje liko Vilma Šalaševičiūtė (Marijampolės „Tauras“). 5-ą ir 6-ą pastarojoje „superfinalo“ kategorijoje užėmė atitinkamai Sonata Ilijonskienė („Tauras“) ir Vilma Račienė („Progresas“).

Pirmas tarp kultūristų veteranų buvo Arvydas Mickus („Progresas“), o svorio kategorijoje per 90 kg jis liko trečias. Iki 90 kg rungtyniavęs Andrius Truskauskas („Progresas“) taip pat buvo trečias.

Turnyre dalyvavo 60 sportininkų iš šešių šalių: Lenkijos, Čekijos, Kroatijos, Lietuvos, Nyderlandų ir Austrijos.

Ankstesnių metų „PEPA“ turnyrų nugalėtojomis yra tapusios V. Šalaševičiūtė (2010 metų absoliuti čempionė) ir Ingrida Blagušauskaitė. Parodomojoje programoje pasirodė čekas Lukašas Osladilas.

Poprade vykusiame „Tatrų taurės“ turnyre pirma buvo R. Marcinkutė, trečia - V. Račienė, ketvirtą vietą iškovojo S. Syčiova, o A. Mickus liko penktas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)