Sėkmingiausiai komandinėse varžybose žaidė 17-ą vietą užėmę jaunučiai vaikinai – Medardas Stankevičius ir Rimas Lesiv, treniruojami Viktoro Stankevičiaus. Turnyro dėl 17-20 vietų pusfinalyje lietuviai 3:2 įveikė bendraamžius iš Anglijos, o mače dėl 17-osios vietos 3:1 nugalėjo Austriją.

Jaunučių merginų – Aistės Dervinytės ir Erikos Satkevičiūtės – komanda, kurią treniruoja Rytis Velička, tenkinosi 26-ta pozicija. Mače dėl 25-osios vietos lietuvės 1:3 nusileido suomėms.

Jauniai vaikinai – Benas Skirmantas, Agnius Kačerauskas ir Romualdas Franckaitis – treniruojami Ingos Kardauskaitės-Orlovienės, S grupės turnyre dėl 32-34 vietų 3:0 nugalėjo Liuksemburgą, tačiau 2:3 nusileido Airijos ekipai, bet, visoms komandoms iškovojus po vieną pergalę, dėl geresnio tarpusavio mačų balanso užėmė 32-ą vietą.

Artūro Orlovo auklėtinės Eglė Orlovaitė, Kristina Kazlauskaitė ir Jolita Sokolovskytė jaunių merginų varžybose mače dėl 29-osios vietos 3:0 nugalėjo bendraamžes iš Armėnijos.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)