Atsisveikinimas galbūt nebuvo toks, apie kokį svajojo U. Boltas. Planetos pirmenybėse jis 100 m sprinte iškovojo tik bronzą, o estafetėje paskutinis bėgęs jamaikietis gavo traumą ir finišo linijos nepasiekė.

Geros nuotaikos tai jam vis tiek nesugadino – triskart olimpinis čempionas, pakabinęs batelius ant vinies, ėmėsi naujos gyvenimo užduoties.

Happy Birthday, Usain! 🎉 An athlete. A legend. An inspiration. #BoltForever⚡️

A post shared by Usain Bolt's Tracks & Records (@ubtandr) on Aug 21, 2017 at 6:27am PDT

U. Boltas nusprendė dar 2011 metais įkurtą greitojo maisto restoranų tinklą „Usain Bolt's Tracks and Records“ arba trumpai UBTANDR plėsti toliau. Per artimiausius penkerius metus Didžiojoje Britanijoje turėtų duris atverti 15-a tokių restoranų.

Greitis bėgikui atrodo svarbus ir virtuvėje. Šį moto jis perkelia į savo restoranų tinklą. Čia galima bus pasirinkti iš tradicinių greitai paruošiamų jamaikiečių patiekalų.

Pirmasis U. Bolto greitojo maisto restoranas atidarytas 2011 metais Kingstone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)