M. Ali paguldytas į intensyvios terapijos palatą. Medikai atsisako suteikti tikslią informaciją apie buvusio legendinio boksininko sveikatos būklę. Keturios iš devynių M. Ali dukrų dabar budi prie ligonio lovos.

M. Ali į ligoninę buvo atvežtas praėjusį trečiadienį (birželio 1 d.) dėl problemų su plaučiais. Tąsyk jo atstovas pasakė, kad hospitalizacija truks neilgai.

M. Ali (iki islamo tikėjimo priėmimo vadinosi Cassiusas Clay) gimė 1942 metų sausio 17 d. Kentukio valstijoje. Jis – 1960 metų Romos olimpinių žaidynių čempionas.

Profesionalų ringe M. Ali grūmėsi 61 sykį, iškovojo 56 pergales (37 jų - nokautais) ir patyrė 5 pralaimėjimus. Jis sunkaus svorio absoliutus profesionalų pasaulio čempionas (1964-1966 ir 1974-1978 metais), penkis kartus tapo „Metų boksininku“.

Savo sportinę karjerą baigė 1981 metais. M. Ali yrą kovojęs ir įveikęs tokius garsius varžovus kaip Sunny Listonas, Joe Frazieris, Kenas Nortonas ir George'as Foremanas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)