„Šiuo metu paskelbtas konkursas Vilniaus miesto Lazdynų baseino projektavimo darbams ir dabar, kiek žinau, ekspertų grupė renka nugalėtojus. Kiek žinau, dalyvauja užsienio kompanijos, nugalėtojas bus 2-3 savaičių laikotarpyje. Projekto vertė, kiek žinau, sieks - aišku dar sunku pasakyti - apie 15 mln. eurų“, - ketvirtadienį spaudos konferencijoje teigė A.Butkevičius.

Anot premjero, šiemet planuojama baigti 25 metrų ilgio 8 takų Druskininkų sportininkų rengimo centro baseino su 400 vietų žiūrovams statybą.

„Objektas pradėtas statyti 2008 metais ir projekto vertė tikrai sieks apie 30 mln. eurų turbūt ir reikia pasakyti, kad yra didžiausias iš dabar Lietuvoje statomų 15 sporto objektų“, - teigė A. Butkevičius.

Anot jo, jau įrengta 600 vietų universali sporto salė, persirengimo ir administracinės patalpos, maitinimo blokas, o 2016 metais numatoma įrengti 74 vietų viešbutį, stadioną ir 2 aikštynus.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)