Varžybose sėkmingai startavo Latvijos regbio rinktinė, kurios vyriausiuoju treneriu antrus metus dirba šiaulietis Edmundas Ščavinskas. Latviai savo pogrupyje įveikė Moldovą (29:0), Vengriją (33:0) bei Švediją (12:7) ir pralaimėjo turnyro šeimininkams lenkams (10:33).

Mūsų kaimynai drauge su Ukrainos, Kipro ir Lenkijos komandomis pateko į finalinį ketvertuką ir turi geras galimybes kovoti dėl medalių bei minėtų kelialapių.

Turnyre Gdanske dirba geriausias paėjusių metų Lietuvos regbio arbitras Ramūnas Grumbinas. Jis jau teisėjavo Lenkijos - Vengrijos, Čekijos - Kipro ir Latvijos - Švedijos rungtynėse.

Kitos atrankos varžybų kovos dėl Olimpinių žaidynių kelialapių vyks liepos 17-19 dienomis Portugalijoje. Čia rungtyniaus ir Lietuvos rinktinė. Mūsiškių varžovais bus Belgijos, Gruzijos, Ispanijos, Italijos, Portugalijos, Rumunijos, Rusijos, Vokietijos bei trys geriausios Gdansko turnyro ekipos.

Kol kas tik dvi komandos - Anglija ir Prancūzija - užsitikrino teisę dalyvauti 2016 m. Rio de Žaneiro Olimpinėse žaidynėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją