Nepasisekė ketvirtfinalyje dar dviems lietuviams. Ketvirtas pagal skirstymą Julius Tverijonas 1:6, 5:7 pralaimėjo septintajai raketei iš Rusijos Aleksandrui Vasilenkai, o penktoji raketė Julius Gotovskis 6:3, 5:7, 1:6 nusileido antrajam pagal skirstymą švedui Filipui Bergevi.

Merginų varžybose pusfinalį pasiekė Akvilė Paražinskaitė, 5:7, 6:4, 6:3 įveikusi estę Eriką Hendsel. Kitame etape lietuvės laukia akistata su Danijos atstove Martine Ditlev.

Vaikinų dvejetų varžybose pusfinalį pasiekė abu lietuvių duetai. Favoritai L. Antropikas su J. Gotovskiu ketvirtfinalyje 7:6 (7:4), 4:6, 10:4 eliminavo estus Markusą Kernerį bei Mareką Marksoo, o Almantas Oželis su A. Radžiukynu 5:7, 6:1, 11:9 nugalėjo antruosius pagal skirstymą britą Robbie Ridoutą ir baltarusį Maksimą Joršą.

Pusfinalyje L. Antropikas ir J. Gotovskis kovos su latviais Ilja Fomkinu bei Kristapu Lapinu, o A. Oželio ir A. Radžiukyno duetas susitiks su suomio Santtu Leskineno bei esto Antono Pavlovo pora.

Merginų dvejetų turnyre Eglė Jaukučiūnaitė poroje su suome Jessica Malinen ketvirtfinalio mačą 4:6, 3:6 pralaimėjo estėms Erikai Hendsel ir Lisannai Pihlak.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją