Pasaulio čempionate Lietuvai atstovaus du tituluočiausi planetos ansambliai – Klaipėdos universiteto „Žuvėdros“ pirma ir antra komandos, kurių vadovai Lietuvos nusipelnę treneriai Skaistė ir Romaldas Idzelevičiai.

Ansamblis „Žuvėdra 1“ yra septynis kartus Europos ir šešis kartus pasaulio čempionas, o „Žuvėdra 2“ – čempionatų finalininkė. Mūsų šalies atstovai pasaulio čempionate Vilniuje kovos dėl pačių aukščiausių apdovanojimų.

Pasaulio čempionatą rengia Lietuvos sportinių šokių federacija. Tai ne tik didelė garbė ir puikus mūsų šalies šokėjų, trenerių ir federacijos darbo įvertinimas, bet ir nemaža atsakomybė.

Čempionatui pasirengti yra sudarytas organizacinis komitetas, kuriam vadovauja Lietuvos sportinių šokių federacijos prezidentas Gintaras Skorupskas.

Programa (2011 m. gruodžio 3 d.):

13.00 val - pirmas turas;

19.00 val. - iškilmingas čempionato atidarymas, čempionato pusfinalio ir finalo varžybos;

22.00 val. - numatomas čempionato uždarymas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją