„Aš pati asmeniškai susisiekiau su Isabellos Tobias mama JAV, ji lygiai taip pat buvo nustebusi nepagrįstais gandais, kuriuos išplatino Rusijos, o po to ir Lietuvos žiniasklaida.

Tiek I. Tobias su D. Stagniūnu, tiek žiniasklaidos sportininkei peršamas I. Tkačenka jau keletą metų treniruojasi toje pačioje trenerio Igorio Špilbando grupėje JAV. Tokios kalbos galėjo pasigirsti dėl to, kad D. Stagniūnas šiuo metu gydosi senas traumas ir nesitreniruoja. Lietuvos čiuožimo federacija jokių žinių apie pasikeitimus neturi, todėl nemanau, kad į tokius nepagrįstus gandus reikėtų rimtai reaguoti“, - laiške žiniasklaidai rašo LČF prezidentė Lilija Vanagienė.

Lilijos Vanagienės laiškas

I. Tkačenkos ir Jekaterinos Riazanovos šokių pora iširo, o Rusijos žiniasklaida teigia, kad I. Tkačenka jau bandė čiuožti su I. Tobias. Spėjama, jog jeigu duetas susiderins, jis treniruosis JAV pas dailiojo čiuožimo trenerį I. Špilbandą ir porai beliks tik susirasti šalį, kuriai galėtų atstovauti.

Prieš tapdama D. Stagniūno partnere, I. Tobias, kuriai prieš Sočio žiemos olimpines žaidynes išimties tvarka buvo suteikta Lietuvos pilietybė, yra atstovavusi Gruzijai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)