Atrankoje S. Krupeckaitė finišavo per 11,021 sek. ir užėmė penktąją vietą. Kita lietuvė Miglė Marozaitė (11,120 sek.) tarp 12 dalyvių buvo septinta ir taip pat pateko į ketvirtfinalį.

Ketvirtfinalyje S. Krupeckaitė aplenkė Jessicą Lee iš Honkongo, o M. Marozaitė turėjo pripažinti australės Stephanie Morton pranašumą. Lietuvei atiteko septinta pozicija.

Pusfinalyje S. Krupeckaitė abu sykius pralaimėjo kitai Honkongo atstovei Wai Sze Lee. Mažajame finale lietuvė 2-0 įveikė britę Katy Marchant ir pasidabino bronzos medaliu.

Keirino rungties pirmojo etapo pirmajame važiavime M. Marozaitė liko šešta, o antrajame S. Krupeckaitė finišavo penkta. Abi lietuvės tęsė kovą važiavime dėl 7-12 vietų.

Jame M. Marozaitė liko antra, o S. Krupeckaitė – šešta. Galutinėje įskaitoje M. Marozaitė ir S. Krupeckaitė atitinkamai užėmė aštuntąją ir 12-ąją pozicijas.

Moterų daugiakovėje (omniume) lietuvė Olivija Baleišytė užėmė šeštąją vietą. Ji per keturias rungtis surinko 127 taškus. Kita lietuvė Viktorija Šumskytė su 44 taškais buvo 17-a tarp 22 dalyvių. Nugalėjo japonė Yumi Kajihara (177 tšk.).

Vyrų keirino varžybose Svajūnas Jonauskas užėmė 13-ąją vietą, o Vasilijus Lendelis – 17-ąją. Sprinto rungtyje V. Lendelis liko 16-as, o S. Jonauskas – 20-as.

Moterų medisono rungtyje O. Baleišytė ir V. Šumskytė liko paskutinės – devintos.

Šį savaitgalį Japonijoje vyks antrasis varžybų etapas.