Nors ledo ritulininkas vis dar yra laikomas intensyvios terapijos skyriuje, jis jau spėjo sirgaliams padėkoti už palaikymą.

„Ačiū visiems, kurie su manimi susisiekė. Aš tai labai vertinu ir esu laimingas turėdamas tokius nuostabius draugus ir šeimą“, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė W. Wolskis, žinutės pabaigoje pridėjęs haštagą „Ačiū Dievui“.

„Niekada negalvojau, kad susilaužęs kaklą jausiuosi laimės kūdikiu. Bet viskas tikrai galėjo baigtis kur kas rimčiau. Išlieku pozityvus ir tikiuosi pilnai atsigauti dar šio sezono pabaigoje“, – TSN žurnalistui pasakojo sportininkas.

Visgi KHL, kurioje lenkas rungtyniauja jau ketvirtus metus, pranešė, kad W. Wolskis šį sezoną ant ledo nebeiščiuoš. Jis startavo prieš kiek mažiau nei du mėnesius.

2004 metais NHL naujokų biržoje 21-mu šaukimu pakviestas ledo ritulininkas yra atstovavęs Vašingtono „Capitals“, Kolorado „Avalanche“, Finikso „Coyotes“, Niujorko „Rangers“ ir Floridos „Panthers“ komandose. Per 451-nerias NHL karjeros rungtynes jis surinko 267 taškus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)