„Lausanne“ komandai atstovaujantis Lietuvos rintinės narys su savo ekipa antradienį 4:1 išplėšė pergalę prieš SC „Bern“ ledo ritulininkus. Lietuvis pelnė trečią rungtynių įvartį pasižymėdamas 34-ą rungtynių minutę. Negana to, puolėjas taip pat atliko rezultatyvų perdavimą pirmam komandos įvarčiui.

Nepaisant to, jog E. Krakauskas šiose rungtynėse žaidė ketvirtame komandos penkete, jis buvo vienintelis rungtynėse du rezultatyvumo balus surinkęs žaidėjas. Iš viso 12:12 min. ant ledo praleidęs puolėjas iš Lietuvos taip pat atliko vieną metimą į vartų plotą, o dar vienas jo bandymas skriejo pro šalį.

E. Krakauskui tai buvo 37-os karjeros rungtynės aukščiausioje Šveicarijos lygoje. Iki šiol jis per kitus du šio sezono susitikimus pasižymėjęs nebuvo, o praėjusiame sezone atliko penkis rezultatyvius perdavimus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją