„Crowne Plaza“ viešbutyje sostinėje vykusiame renginyje buvo iškilmingai priimti Vilniaus regbio akademijos auklėtiniai, kurių laukė įspūdingas vakaras.

Daug energijos svarbiam vakarui surengti paaukojęs regbio treneris V. Valys ne tik pasirūpino iškilminga šventės vieta, bet ir daugybe dovanų, prie kurių įsigijimo prisidėjo visa regbio bendruomenė.

Pats treneris tą vakarą įsijautė ir į Kalėdų senelio vaidmenį, o vaikams koncertavo dainininkė Atlanta.

V. Valys buvo parengęs siurprizą ir visiems įteikė džemperius su VRA logotipais, kuriuos finansavo „TeleTrade“ įmonė.

Kalėdinės gerumo akcijos pabaigą papuošė spalvingi ir efektingi fejerverkai, kuriuos pasitiko garsios vaikų ovacijos ir šūkiai „Ačiū“.

Tiesa, jau renginio metu V. Valys sulaukė skambučio, kad buvo apvogtos Vingio parke įsikūrusios akademijos patalpos, tačiau prisipažino, kad vaikams vakaro gadinti negalėjo.

„Policija prašė manęs iškart atvažiuoti, bet juk negalėjau nutraukti šventės ir palikti vaikų. Rūpesčių ir taip buvo, todėl šventę užbaigėme kaip ir turėjo būti, nors man pačiam tvardytis lengva nebuvo.“

Pasak V. Valio, patirti nuostoliai siekia 10 tūkst. litų. Vagys ant rogučių išsivežė rungtynėms ir renginiams naudotą garso įrangą, medicininį lagaminėlį ir šaldytuvą, kuriame buvo ruošiamas ledas žaidybinėms traumoms slopinti.

Pasak pranešimo, treneriui sukėlė abejonių abejingai nusiteikusių policininkų darbas, kurie pasiūlė pačiam ieškoti liudininkų.

„Manau, kad tai ir yra policijos darbas. Nors netikiu, kad jie kažką išsiaiškins, bet aš visko taip nepaliksiu, jei reiks kelsiu baudžiamąją bylą. Nuostoliai nemenki“, – nusivylęs tvirtino V.Valys.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)