Lietuvos Respublikos Vyriausybės vardu nuoširdžiai sveikinu Lietuvos regbio-7 olimpinę rinktinę ir jos vyriausiąjį trenerį Sigitą Kukulskį iškovojus pirmąją vietą antrame pagal pajėgumą divizione Europoje. Kitais metais Lietuvos regbininkai žais tarp dvylikos stipriausių žemyno komandų. Po krepšinio rezultatų tai geriausias rinktinės pasiekimas iš visų komandinių sporto šakų. Šios sporto šakos atstovai dalyvauja olimpinėse žaidynėse, todėl pergalė mūsų šaliai suteikia naujų galimybių“, – rašoma Premjero Algirdo Butkevičiaus sveikinime.

Sveikindamas žaidėjus, komandos trenerius, vadovus Kūno kultūros ir sporto departamento generalinis direktorius Klemensas Rimšelis pasidžiaugė, kad Lietuvoje atsiranda vis daugiau stiprių, populiarių sporto šakų ir palinkėjo sėkmės, ryžto ir pasitikėjimo siekiant išlaikyti aukštus pasiekimus Europoje, o gal ir pasaulyje bei stiprinti sporto šakos pozicijas Lietuvoje. Departamento vadovas rinktinės nariams įteikė padėkas bei proginį apdovanojimą lėkštę, su užrašu „geriausi privalo būti tarp geriausių“.

Padėka už regbio sporto šakos plėtrą Lietuvoje ir Lietuvos regbio-7 rinktinės pasiekimus 2014 metais įteikta ir Lietuvos regbio federacijos prezidentui Ryčiui Davidovičiui, kuris, dėkodamas už paramą ir sklandų bendradarbiavimą pažadėjo dėti visas pastangas, kad regbio sportas ir toliau garsintų Lietuvą, o sportininkai su vyčio ženklu ant krūtinės siektų vis aukštesnių rezultatų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)