Nors pagrindinė vakaro kova buvo Mindaugo Narausko ir lenko Mateušo Rajevskio akistata, daugiausiai dėmesio sulaukė netradicinis Lietuvoje populiarių sportininkų mūšis.

Pagal bokso taisykles vykusioje kovoje susitiko mišrių kovos menų žvaigždė Dovydas „Rimkenzo“ Rimkus ir jam iššūkį metęs fitneso treneris - socialinių tinklų žvaigždė Remigijus Viršila.


Kovą nokautu pirmosiomis antro raundo sekundėmis laimėjo D. Rimkus. Nors R. Viršila aktyviai pradėjo kovą, „Rimkenzo“ greitai perėmė iniciatyvą ir stipriais smūgiais jau pirmo raundo pabaigoje du kartus siuntė varžovą į nokdauną.

Antro raundo pradžioje favoritas darbą užbaigė itin stipriu smūgiu į varžovo kūno sritį.

Dovydas Rimkus ir Remigijus Viršila (Kings of Kings nuotr.)

R. Viršila nėra profesionalus kovotojas, todėl ši kova buvo jo debiutas koviniame sporte. 29-erių vyras yra fitneso treneris, dėl savo video blogų turintis milžinišką sekėjų armiją virtualioje erdvėje. Praeityje jis yra kūręs ir dainas.

Prieš kurį laiką R. Viršila dar svėrė 96 kilogramus – apie 20 kg daugiau nei jo varžovas, tačiau prieš kovą jam pavyko atsikratyti dalies savo svorio bei sverti 80 kilogramų.

Savo nesantaiką D. Rimkus ir R. Viršila pradėjo tuomet, kai pastarasis socialiniame tinkle pavadino „Rimkenzo“ žemo lygio kovotoju, gebančiu daryti tik šou.

22-ejų D. Rimkus tuomet pažadėjo įrodyti, kad pats R. Viršila nosį riečia be reikalo.

Ši kova kelias savaites buvo aptarinėjama socialiniuose tinkluose, o net ir koviniu sportu nesidomintys lietuviai spėliojo, kiek ilgai R. Viršilai pavyks atsilaikyti prieš profesionalų kovotoją.

Po kovos atletai vienas kitą apipylė komplimentais bei dėkojo vienas kitam už tai, kad tokia kova galėjo įvykti. D. Rimkus gyrė varžovą už tikslius smūgius, o R. Viršila pavadino „Rimkenzo“ karaliumi.

Pagrindinėje „KOK Classic 5” kovoje M. Narauskas su M. Rajevskiu sukovojo taikiai. Kitose garsesnių kovotojų kovose Matas Pultaražinskas pranoko lenką Alehą Moshnino, latvis Juris Zundovskis įveikė Ovidijų Jurginą, Vitoldas Jagėlo nugalėjo ukrainietį Volodymyrą Hynžu, o Naglio Kanišausko ir Pauliaus Mitkaus kova baigėsi lygiosiomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (127)