Žiūrovų šeštadienį laukia net 15 kovų. Organizatoriai teigia, kad tai bus tikras Muai Tai – ritualai prieš kovą, plačiausias smūgių arsenalas, vienas nugalėtojas ir jokių kompromisų.

Vakaro kulminacija – dvikova dėl pasaulio čempiono diržo svorio kategorijoje iki 63,5 kg. Dėl čempiono vardo susikaus kaunietis Deivydas Danyla ir tailandietis Tosaponas Poonpolas.

Taip pat didelį susidomėjimą kelia Kauno ir Vilniaus kovotojų akistata – kaunietis Martynas Knyzelis bandys atsirevanšuoti vilniečiui Sergejui „Kuvaldai“ Maslobojevui. Be to, vakaro metu vyks ir daugiau kovų, kuriose jėgas išmėgins Kauno ir Vilniaus kovotojai. Tad šeštadienio vakarą vyks net kova Lietuva – Tailandas, bet ir Kaunas – Vilnius.

Šeštadienio turnyras bus atranka į dvikovą „Europa – Azija“. Geriausi kovotojai Vokietijoje, Italijoje, Prancūzijoje, Čekijoje, Graikijoje, Kroatijoje, Turkijoje bei Lietuvoje kovos dėl galimybės akis į akį ringe susitikti su stipriausiais Azijos sportininkai pasauliniame Muai tai turnyre Kambodžoje.

Šeštadienio vakarą Kauno sporto halėje dvylika stipriausių Lietuvos kovotojų išsiaiškins, kas yra geriausi ir verti vykti į Kambodžą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)