Renginio pradžia Rugpjūčio 31 d. – 10.00 val. Šiose varžybose planuojame sulaukti iki 80-ies sportininkų iš visų Baltijos šalių, kurie startuos įvairiose klasėse. Viso skaičiuojama 12 atskirų klasių. Varžybos vyks dvi dienas.

Federacija džiaugiasi, kad Lietuvos sportininkai rodo gerus rezultatus - Mantas Kukcinavičius „Europos čempionate“ užėmė antrą vietą. Todėl tikimasi, kad ir šiose varžybose lietuviai bus tarp prizininkų.

Padedama Kauno miesto savivaldybės ir Vidaus vandens kelių direkcijos, Lietuvos motorlaivių federacija šiemet jau suorganizavo Tarptautinio lygio motorlaivių varžybas. Tai - „Pasaulio taurės etapas“ ir „Europos čempionatas“. Extremalumo ir įspudžių tikrai netrūko. Tarptautinės motorlaivių organizacijos UIM skirtas komisaras šias varžyas įvertino puikiai. Negana to, Lietuvos motorlaivių federacijai šiemet sukanka 60 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)