„Kikbokso varžybos Kaune vyko po 25-erių metų pertraukos“, – entuziastingai pasakojo Lietuvos kikbokso WAKO federacijos viceprezidentas Vadimas Zelevas. – Džiaugiamės, kad kikboksas atranda vietą ir kitų miestų sporto klubuose bei renginiuose.“

Varžybos „Snack King“ taurei laimėti vyko pagal kikbokso WAKO taisykles. Pirmų vietų nugalėtojai buvo apdovanoti rėmėjų įsteigtais prizais.

„WAKO – tai ne vienintelė kikbokso disciplina, kuri propaguojama Lietuvoje. Mūsų sportininkai varžybose kovoja ir pagal K-1, „kick light“, „full contact“ ir „light contact“ taisykles“, – teigia pagrindinis renginio organizatorius V. Zelevas.

Renginio metu Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės padėkos raštais apdovanoti Lietuvos kikbokso WAKO federacijos sportininkai už aukštus sportinius pasiekimus.

„Mūsų sportininkai jau ne vienerius metus garsina Lietuvą įvairiose tarptautinėse varžybose. Pagaliau ir Kaune atsirado profesionalių sporto klubų ir trenerių, auginančių jauną kikboksininkų kartą“, – sako V. Zelevas.

„Snack King Cup“ varžybas federacija rengė dar šį rudenį Kaune atsidariusiame kovos menų sporto centre „Tonusas“.

Kikboksas Lietuvoje pradėtas kultivuoti apie 1990 metus. Lietuvos kikbokso federacija WAKO įsteigta 1996 metais. Šiuo metu Lietuvoje veikia apie 10 kikbokso sporto klubų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)