H. Bjornssonas puikiai susitvarkė su pirmuoju iššūkiu ir, atrodė puikios sportinės formos trijų raundų po tris minutes kovoje. Antrame raunde po „Kalno“ smūgio dešine ranka jo varžovas net neišsilaikė ant kojų.

S. Wardas taip pat davė galiūnui pamokų ringe – pataikė daug smūgių ir paliko su kraujuojančia nosimi.

Vaizdo įraše žiūrėti H. Bjornssono smūgį į petį nuo 54:08:

Airis pirmą kartą su H. Bjornssonu susipažino Belfaste, kur filmavosi.

„Kai jie pirmą kartą man pasakė, kad susitiksiu Belfaste su „Kalnu“, mano reakcija buvo tokia: „O kas tas „Kalnas“? Sulaukęs atsakymo „Thor“, pradėjau juoktis, jei atvirai. Niekuomet negirdėjau apie jį. Nežiūriu „Sostų karų“, tačiau jis buvo ten, ir ten viskas prasidėjo“, – pasakojo S. Wardas.


Jis prisipažino negalvojęs, kad kada nors boksuosis su islandu – tik pamokys jį judėti ringe: „Panašu kad dičkis viską priima rimtai ir nori galimybės patirti viską – tuos drugelius pilvo srityje prieš lipant į ringą. Jis – elito sportininkas, stipriausias žmogus pasaulyje. Jis masyvus. Ne koks nors „Youtuber'is. Ir tuomet pagalvojau, kodėl gi ne“.

Po dvikovos airis pripažino, kad buvo nustebintas H. Bjornssono pasirengimu, o smūgiai „sukrėtė jį iki pat sportinių batelių“.

Galiūno karjerą sustabdęs „Kalnas“ jau nuo praėjusių metų intensyviai ruošiasi bokso dvikovai su kitu galiūnu Eddie Hallu šių metų rugsėjį.

Britų „Žvėris“ taip pat nesnaudžia – susitraukė nuo 197 kg iki 161 kg. Net 36 kg „numetęs“ E. Hallas atrodo įspūdingai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)