Savo porininkų jau laukia Lietuvos paplūdimio tinklinio žvaigždės, pasaulio jaunimo vicečempionės Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė, Lietuvos paplūdimio tinklinio čempionės Karolė Virbickaitė ir Vytenė Vitkauskaitė, profesionaliose užsienio komandose Olandijoje bei JAV žaidžiantys Radoslavas Adomovičius ir Monika Šalkutė.

Iššūkį dalyvauti šiame turnyre priėmė ir Lietuvos nacionalinės rinktinės treneris Tadas Donėla, viena pajėgiausių Lietuvos paplūdimio tinklininkų porų Andrius Gaidys ir Paulius Matulis.

Kalėdinės taurės varžybose bus žaidžiama poromis, kurias sudarys vienas profesionalas ir vienas mėgėjas. Kiekvienas užsiregistravęs mėgėjas burtų keliu gaus tinklininką, kuriems bus taikomi ir tam tikri apribojimai – už į mėgėją paduotą kamuolį žaidėjui bus uždedama bokso pirštinė, su kuria sportininkas turės žaisti iki partijos pabaigos.

Registracija vyksta elektroniniu paštu info@orakulas.lt, varžybos prasideda 15 val.

Turnyro dalyvius ir žiūrovus linksmins „Geras FM“ komanda, kuri kuri užkurs tikrą vakarėlį, o nugalėtojai ir prizininkai bus apdovanoti vertingais prizais.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)