Europos čempionais tapo Moldovos atstovai Danijilas Rostvinskis ir Alexandrina Bicov, sidabro medalius laimėjo Vladislavas Kolesnikovas ir Anna Isakovič iš Rusijos, o trečią vietą užėmė rumunai Raulis Faliboga ir Butea Loredana.

Kita Lietuvos šokėjų pora Nedas Mejeras ir Benita Kvietkauskaitė (Panevėžio „Rumba“) užėmė 17-ą vietą. Čempionate dalyvavo 47 poros.

Lietuvos šokėjai – prestižinių varžybų Kinijoje finalininkai

Kinijos mieste Vuhane vyko didžiausios tarptautinės sportinių šokių federacijos (WDSF) reitingo varžybos „Grand Slam“, kuriose Lietuvos atstovai pateko į finalą. Vaidotas Lacitis ir Veronika Golodneva (Vilniaus „Dileksa“) užėmė penktą, o Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė (Kauno „Kaspinas“) šeštą vietas.

Vaidotas Lacitis ir Veronika Golodneva

Varžybų nugalėtojais tapo vokiečiai Simone Segatori ir Annette Sudol, antra vieta atiteko Dmitrijui Žarkovui ir Olgai Kulikovai iš Rusijos, o bronzos medalius laimėjo Francesco Galuppo ir Debora Pacini, atstovaujantys Italijai.

Kiti Lietuvos šokėjai Tomas Fainšilas ir Violetta Pasmetnaja užėmė 13-ą vietą. Varžybose dalyvavo 79 poros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją