Anot I. Baryso, gyvenime jis labai gerbia daug pasiekusius kovotojus, koks yra ir būsimas jo priešininkas Yoshitaka Abe, tačiau kovoje lietuviui nustoja egzistuoti bet kokie autoritetai. Juk geriausiu gali tapti tik įveikęs pačius geriausius.

Tuo tarpu neprognozuojamu elgesiu garsėjantis charizmatiškasis japonų kovotojas rimtai nusiteikęs užkariauti lietuvių aistruolių širdis.

„Nekantriai laukiu kelionės į Lietuvą. Tiek iš kovotojų, tiek iš Japonijos spaudos esu girdėjęs daug labai gerų atsiliepimų apie bušido turnyrus Lietuvoje. I. Barysą mačiau kovojant Japonijoje, todėl labai gerai išsinagrinėjau jo kovos stilių ir būsiu šimtu procentų pasiruošęs.

Apskritai reikėtų pripažinti, jog iš visų užsienio kovotojų lietuvius laikome vienais pavojingiausių ir mažiausiai prognozuojamais priešininkais kovose. Taigi, būsiu pasiruošęs bet kokiam siurprizui, o kovai pasibaigus mano priešininko gerbėjai jau plos man...“, - kalbėjo Y. Abe.

Tačiau I. Barysas, šiais metais jau įgijęs patirties Japonijoje, ypatingai rimtai ruošiasi šiam susitikimui.

Yoshitaka Abe
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją