Po fiasko pasaulio regbio čempionate Anglijos rinktinės vairą perėmė australas Eddie Jonesas, kuris planetos pirmenybėse išdarinėjo stebuklus su autsaidere laikyta Japonijos komanda. Ši treniruotė anglams buvo viena paskutinių prieš jau šeštadienį prasidedantį „Šešių nacijų“ turnyrą. Anglai šeštadienį 18.50 val. išvykoje žais su ambicinga Škotijos komanda.

Treniruotės su geriausiais Anglijos regbininkais buvo ypatingai naudingos jauniesiems „Hartpury RFC“ žaidėjams, tokiems kaip Anglijos jaunimo rinktinės nariui Willui Safei ir „žeminimų mašina“ vadinamam lietuvių talentui J. Mikalčiui rašo hartpury.ac.uk.

J. Mikalčius „National One“ pirmenybėse šį sezoną jau yra atlikęs net 15 žeminimų.

„Tai buvo puiki galimybė pasitreniruoti su Anglijos rinktinės nariais. Praėjusiais metais mes su jais treniravomės pirmą kartą ir jie pamatė, ką mes galime pasiūlyti. Mes didžiuojamės, kad turime daug žaidėjų iš užsienio, kuriems proga pasitreniruoti su Anglijos žvaigždėmis buvo ypatinga“, - sakė „Harpury RFC“ ekipos direktorius Alanas Martinovičius.

Savaitgalį vyks ir dar dvejos „Šešių nacijų“ turnyro rungtynės. Šeštadienį 16.30 val. Prancūzija namuose susitiks su Italija, o sekmadienį 16 val. Airijoje įvyks intriguojanti šeimininkų ir Velso akistata.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)