Lietuvis fechtavimo rungtyje užėmė 12-ą vietą, plaukimo - 17-ąją, o jojimo - 19-ą. Prieš kombinuotąją bėgimo ir šaudymo rungtį lietuvis nuo pirmaujančio ruso Aleksandro Lesuno buvo atsilikęs net 95 sekundėmis. Tiesa, antrą vietą užėmusį tautietį Ilją Frolovą lyderis taip pat lenkė net minute.

Kombinuotoje rungtyje J. Kinderis užėmė ketvirtą vietą, o savo poziciją bendrojoje įskaitoje pavyko pagerinti iki 9-osios.

Iš viso lietuvis finale surinko 1445 taškus. Europos čempionu tapo A. Lesunas (1493 taškai), vicečempionu - I. Frolovas (1485), o trečias liko ukrainietis Pavlas Tymoščenka (1476).

Vyrų asmeninėse varžybose taip pat startavo Lukas Kontrimavičius, bet jam penktadienį nepavyko įveikti atrankos barjero.

Pirmadienį Vengrijoje vyks mišrių estafečių varžybos, kuriose Lietuvai atstovaus J. Kinderis ir Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)