„Julija plauks visas rungtis krūtine – 50, 100 ir 200 metrų, o taip pat įveiks 200 metrų distanciją kompleksiniu būdu ir kovos 50 metrų nugara varžybose“, – vardino S. Kolmogorovas.

Rusijos čempionatas vyks Maskvoje balandžio 10-14 dienomis. Šios pirmenybės bus atranka į pasaulio vandens sporto šakų čempionatą Budapešte (Vengrija), kuris numatytas liepos mėnesį.

J. Jefimovai tik paskutinę akimirką buvo leista dalyvauti Rio de Žaneiro olimpiadoje, kai tokią galimybę rusei 2016 metų rugpjūčio 4 d. suteikė Sporto arbitražo teismas (CAS) Lozanoje (Šveicarija).

Tarptautinis olimpinis komitetas (TOK) rugpjūčio 6 d. leido J. Jefimovai dalyvauti Rio žaidynėse. J. Jefimova 2016 metų Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse iškovojo du medalius. Ji užėmė dvi antras vietas plaukdama 100 ir 200 metrų krūtine. J. Jefimova yra keturiskart pasaulio čempionė plaukimo krūtine 50, 100 ir 200 metrų rungtyse.

2014 metų gegužę J. Jefimova buvo 16-ai mėnesių diskvalifikuota dėl anabolinių steroidų vartojimo. 2016 metų kovą ji vėl buvo pagauta vartojusi draudžiamą preparatą meldoniumą. Vėliau kaltinimai sušvelnėjo dėl, neva, normos neviršijusio dopingo kiekio J. Jefimovos organizme.

J. Jefimova yra mūsiškės 19-metės Rūtos Meilutytės viena konkurenčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)