„Tai filmas apie mano kelią link Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių. Nuo pačios pirmos dienos po vaikelio gimimo – dienos, kai aš nusprendžiau pabandyti atgauti sportinę formą ir patekti į olimpines žaidynes. Viskas pasakojama pirmuoju asmeniu. Tai netgi ne filmas, o dokumentinė mano pasirengimo Rio de Žaneiro olimpinėms žaidynėms kronika“, – Rusijos naujienų agentūra TASS cituoja 35-erių J. Isinbajevą.

Jos pačios teigimu, filmas žiūrovams bus parodytas dar 2017-aisiais, viename iš kino festivalių JAV arba Kinijoje.

J. Isinbajeva dukrą Evą pagimdė 2014-aisiais. 2015-aisiais rusė paskelbė apie sportinės karjeros pratęsimą ir ėmė rengtis Rio de Žaneiro olimpinėms žaidynėms. Visgi jose pasirodyti šuolininkei nebuvo lemta – dėl dopingo skandalo Tarptautinė lengvosios atletikos federacija varžybose uždraudė dalyvauti Rusijos lengvaatlečiams.

J. Isinbajeva auksą laimėjo 2004-ųjų Atėnų ir 2008-ųjų Pekino olimpinėse žaidynėse, 2012-aisiais Londone ji iškovojo bronzą.

Pažymėtina, kad pati šuolininkė į dopingo vartojimo skandalus įsipainiojusi nebuvo.

Šiuo metu J. Isinbajeva oficialiai jau yra pabaigusi profesionalios sportininkės karjerą. Rusijos antidopingo agentūroje ji užima stebėtojų tarybos pirmininkės postą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)