R. Meilutytė keliauja po Europą, o šiuo metu atostogauja Kasio kurorte, esančiame Viduržemio jūros pakrantėje, netoli Marselio uostamiesčio.

Su gerbėjais nuotrauka socialiniuose tinkluose pasidalijusi lietuvė sulaukė gausių pasveikinimų, o puikia plaukikės sportine forma nusistebėjo netgi jos treneris Johnas Ruddas, laukiantis plaukikės Plimuto mieste, kur Londono olimpinė čempionė žiemą pratęs savo treniruotes ir mokslus.

self-portrait by the sea in the beautiful town of Cassis.#south #of #france #beautiful #idoyoganow #jk

A photo posted by Ruta Meilutyte (@rutameilutyte) on Oct 29, 2016 at 11:31am PDT

„Atrodai puikios sportinės formos! Labai nekantrauju tave vėl išvysti“, – parašė R. Ruddas, po Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių Lietuvoje sulaukęs didelės kritikos.

Brazilijoje R. Meilutytė 100 m plaukimo krūtine distancijoje finišavo tik 7-a, o po šio pasirodymo gimtinėje pasigirdo raginimai sportininkei keisti ją treniruojantį specialistą, išvykti į JAV. Visgi pati Rūta tokių permainų neplanuoja ir žada sugrįžti treniruotis į Jungtinę Karalystę.

straight outta Mediterranean #sand #sun #beach

A photo posted by Ruta Meilutyte (@rutameilutyte) on Oct 27, 2016 at 10:12am PDT

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (195)