Prancūzijos „Federale 1“ čempionate sėkmingai startavo „Provence Rugby“ klubas su Karoliu Navicku. Lietuvio atstovaujama ekipa pirmose rungtynėse namuose 59:3 nepasigailėjo „Saint Nazaire“ komandos, o antroose išvykoje 30:19 įveikė „Aubenas“ klubą.

K. Navickas pirmame mače žaidė nuo susitikimo pradžios, o antraame nerungtyniavo.

Su 9 taškais „Provence Rugby“ ekipa pirmoje grupėje užima trečią vietą, bet už pirmaujančias „Limoges“ ir „Tarbes“ (po 10 tšk.) klubus yra žaidusi rungtynėmis mažiau.

Anglijos „National One“ regbio pirmenybėse pergales iškovojo abi ekipos su lietuviais.

„Hartpury College“ ekipa, kuriai atstovauja sutartį su „Premiership“ klubu „Harlequins“ turintis Jonas Mikalčius, namuose 57:14 sutriuškino „Fylde“ regbininkus, o Igno Darkinčio atstovaujamas „Darlington Mowden Park“ klubas savo žiūrovų akivaizdoje 37:12 įveikė „Cambridge“ komandą.

Visas ketverias rungtynes laimėjusi „Hartpurry College“ ekipa (19 tšk.) pirmauja čempionate, o tris pergales turinti „Darlington Mowden Park“ (15 tšk.) komanda tarp 16 klubų yra trečia.

„National League 3 Midlands“ divizione kovojantis Peterboro „Lions“ klubas išvykoje 0:53 nusileido „Nuneaton“ ekipai. Šį sezoną „Lions“ atstovauja Edvinas Macas ir Marius Andrijauskas.

Vos 5 taškus per ketverias rungtynes surinkusi „Lions“ komanda turnyro lentelėje tarp 14-os ekipų užima 11-ą vietą.

Spalio 1-ą dieną Italijos aukščiausios lygos čempionatą pradės „Petrarca Rugby“ klubas su Mantvydu Tveraga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)