„Dar prieš vykdamas į universiadą, turėjau planą: 200 m. distancijoje – auksas, o 500 m. distancijos, nebandęs nuo 2009 metų, todėl buvo įdomu išbandyti. Šiaip jau, buvau gerai pasiruošęs, medalio tikėjausi, tik negalvojau apie spalvą. Pavyko laimėti auksą, už jį nieko nėra aukščiau. Todėl ir reikia jo siekti“, - apie savo pasirodymą „Žinių radijui“ sakė Jevgenijus Šuklinas.

Sportininkas atskleidė, kad kitos jo varžybos – liepos 27, 28 dienomis įvyksiantis Lietuvos baidarių ir kanojų čempionatas, o dar vėliau ir pasaulio čempionatas.

„Lietuvos čempionatu užbaigsiu pirmą sezoną pusę, kurios metu vyko aštuonerios varžybos. Norisi pasirodyti, kuo geriau, nes po šių varžybų turėsiu mėnesį laiko pasiruošti pasaulio čempionatui. Žiūrėsime, kaip bus, nes pirma sezono pusė buvo labai sunki, todėl nežinau, ar atlaikysiu. Bet tikiuosi atlaikyti ir sieksiu vėl aukso“.

Kartu su J. Šuklinu iš Kazanės paskrido ir kitas universiados čempionas - baidarininkas Ignas Navakauskui, kuris triumfavo 200 m sprinto rungtyje.

Iš viso universiadoje dalyvaujančios Lietuvos sąskaitoje - šeši aukso, vienas sidabro ir trys bronzos medaliai. Lietuvos sportininkai yra dešimtoje bendrojo reitingo lentelėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)