Šiaulių sporto vidurinės mokyklos mokinė svorio kategorijoje iki 63 kilogramų aiškia taškų persvara įveikė latvę Angeliną Cizovą ir Suomijos atletę Henna Tarkkanen bei užsitikrino vietą finale.

Lemiamoje kovoje Kornelija susitiko su dar viena Latvijos imtynininke Viktorija Broka. K. Zaicevaitė žemais praėjimus į kojas triuškino latvės gynybą ir įveikė varžovę rezultatu 10:0.

Kamilė Gaučaitė (70 kg, 9 dalyvės) pakeliui į finalą susitiko su Rusijos atstove Darja Kilmametova, kurią nugalėjo aiškia taškų persvara 10:0. Antrojoje imtyje Kamilė atliko efektingą „praėjimą į kojas“ ir paguldė ant menčių estę Eglę Tutt.

Pusfinalyje lietuvaitės laukė dar viena Estijos imtynininkė Marta Pajula, kuri nesugebėjo pasipriešinti Kamilės atliekamiems „malūnams“.

Finale Kamilė grūmėsi su Anastasija Dobrožanskova iš Rusijos. Varžovė pasinaudojo Kamilės klaidomis ir išplėšė pergalę iš lietuvaitės rankų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)