41 metų „Money“ Mayweatheris per pastaruosius 12 mėnesių uždribo 285 mln. JAV dolerių ir daugiausiai uždirbančių sportininkų sąrašo viršūnėje atsidūrė ketvirtą kartą per septynerius metus.

Į „šlamančiųjų“ lyderio poziciją amerikietį kilstelėjo 2017 metais rugpjūtį vykusi superdvikova su skandalinga mišrių kovos menų žvaigžde Connoru McGregoru. Nepaisant pralaimėjimo airis atsidūrė ketvirtoje geriausiai uždirbančiųjų sąrašo vietoje

F. Mayweatheris daugiau nei dvigubai aplenkė „Barcelonos“ veidą Lionelį Messį (111 mln.) ir su Madrido „Real“ trečią kartą iš eilės UEFA Čempionų lygą laimėjusį Cristiano Ronaldo (108). Geriausio planetos futbolininko titulą laimėjęs portugalas pastaruosius dvejus metus buvo lyderis pagal uždirbtus pinigus.

Anot „Forbes“, pirmą kartą į TOP 100 neprasibrovė nė vieną moteris. Sąrašas sudarytas atsižvelgiant į atletų atlyginimą ir pajamas iš reklamos.

Floydas Mayweatheris, Lionelis Messi ir Cristiano Ronaldo

Geriausiai uždirbančių sportininkų dešimtukas (mln. JAV dolerių)

VietaSportininkas(Šalis/Sportas)Uždarbis
1.Floydas Mayweatheris(JAV/boksas)285
2.Lionelis Messi(Argentina/futbolas)111
3.Cristiano Ronaldo(Portugalija/futbolas)108
4.Connoras McGregoras(Airija/MMA kovos)99
5.Neymaras(Brazilija/futbolas)90
6.LeBronas Jamesas(JAV/krepšinis)85,5
7.Rogeris Federeris(Šveicarija/tenisas)77,2
8.Stephenas Curry(JAV/krepšinis)76,9
9.Mattas Ryanas(JAV/amer. futbolas)67,3
10.Matthew Staffordas(JAV/amer. futbolas)59,5

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)