Jaunimo varžybų vienviečių C finale Giedrius Bieliauskas dar kartą parodė, kad apmaudi nesėkmė ketvirtfinalyje buvo tik nesusipratimas. Lietuvis distanciją įveikė per 6 min. 57,79 sek., tvirtai užėmė pirmą vietą, o bendroje įskaitoje liko 13-as.

Tuo metu porinę dvivietę irkluojantys Andrius ir Vytautas Lapatiukai išbandė jėgas B finale. Jame lietuviai 2 km irklavo per 6 min. 29,18 sek. ir užėmė 4-ą vietą. Bendroje įskaitoje tai lėmė 10-ą poziciją.

Jaunių varžybose ketvirtadienį taip pat startavo dvi Lietuvos valtys.

Merginų dviviečių varžybų paguodos plaukime Vytautė Urbonaitė ir Kamilė Kralikaitė trasoje sugaišo 7 min. 43,66 sek., užėmė trečią vietą, tačiau turės tenkintis startu B finale, nes į A finalą pateko tik 2 geriausios komandos.

Toks pat likimas kovoje dėl kelialapio į pusfinalį ištiko ir merginų porinę keturvietę, kurią irkluoja Ieva Medelinskaitė, Aistė Andriulevičiūtė, Viktorija Vareikaitė ir Eglė Bezzubovaitė. Lietuvos komandą nuo laimingos antros vietos skyrė vos 0,3 sek. Mūsiškės distanciją įveikė per 6 min. 49,84 sek., o antrą vietą užėmusios šveicarės per 6 min. 49,5 sek.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją