Finalo kovoje D. Domikaitytei teko galynėtis su pasaulio čempionato bronzos medalio laimėtoja Kristina Fedaraška iš Baltarusijos. Priešininkė lietuvei gerai pažįstama – prieš savaitę kontrolinėse kovose Baltarusijoje „Staiki“ olimpinėje bazėje mūsiškė iškovojo pergalę. Šį kartą Baltarusijos sportininkė pakeitė kovos taktiką laimėjo auksą.

D. Domikaitytė iškovojo antrą vietą. Po šių startų moterų imtynių rinktinė toliau tęs pasiruošimą Europos ir pasaulio čempionatams. Trys sportininkės vyksta į mokomąją treniruočių stovyklą Baltarusijoje, o D. Domikaitytė su dviem komandos draugėmis keliauja į mokomąją treniruočių stovyklą Švedijoje.

Šešioliktą kartą vykusiame turnyre kovojo 65 sportininkės iš šešiolikos šalių.

To paties turnyro laisvųjų imtynių varžybose mūsų imtynininkų rezultatai buvo kuklesni. Tomas Baracevičius (55 kg) užėmė septintą vietą, Erikas Bizunovičius (74 kg) tenkinosi dešimta pozicija, o Artiomas Auga (66 kg) liko penkioliktas.

Ant imtynių kilimo kovojo 94 „laisvūnai“ iš trylikos valstybių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)