Per dvylika metų turnyras tapo populiarus – varžybose viešėjo virš tūkstančio svečių iš 36 pasaulio valstybių. Ant imtynių kilimo kovojo tituluoti atletai: baltarusiai pasaulio jaunimo čempionas Kazbekas Kilovas, pasaulio vicečempionas Alimas Selimovas, Europos čempionato prizininkas Josifas Čiugašvilis, pasaulio čempionas ir olimpinių žaidynių prizininkas Heiki Nabis iš Estijos, Europos čempionato prizininkai ukrainietis Sergejus Rutenka, pasaulio čempionato bronzos medalio laimėtojas Daniaras Kobonovas ir kiti.

Tarptautiniame turnyre Lietuvos vardą garsino pasaulio ir Europos vicečempionas Mindaugas Ežerskis, Pekino olimpinių žaidynių ir Europos čempionato prizininkas Mindaugas Mizgaitis, Europos čempionato ir Londono olimpinių žaidynių trečios vietos laimėtojas Aleksandras Kazakevičius, pasaulio ir Europos čempionatų prizininkas Valdemaras Venckaitis, Europos čempionato prizininkas Laimutis Adomaitis ir kiti pajėgūs šalies atletai.

Šiemetinis turnyras – išskirtinis. Savo jėgas ant imtynių kilimo sutiko išmėginti stipriausi kaimyninių šalių imtynininkai. Lapkričio 25 dienos vakarą „Forum palace“ arenoje pečius surems sunkiasvoriai iš Lenkijos, Vokietijos, Baltarusijos ir Lietuvos.

Žiūrovai vėl galės mėgautis pajėgiausių Lietuvos imtynininkų Mindaugo Ežerskio ir Mindaugo Mizgaičio kovomis.

Tituluotiems kilimo meistrams iššūkį mes pasaulio jaunimo čempionas Vilius Laurinaitis, Europos jaunimo čempionato sidabro medalio laimėtojas Artūras Jankauskas, Europos jaunių čempionato prizininkas Mantas Knystautas ir sparčiai tobulėjantis Marijus Grygelis.

Imtynių šventė prasidės parodomąja imtimi tarp šių metų Londono olimpinių žaidynių prizininko Aleksandro Kazakevičiaus ir pasaulio ir Europos čempionatų prizininko Valdemaro Venckaičio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)