Už imtynų išlikimą balsavo 49 Tarptautinis olimpinis komitetas (TOK) nariai. Beisbolas/softbolas gavo 24 balsus, skvošas – 22.

Imtynės iš olimpiados programos buvo išbrauktos po Londono olimpinių žaidynių. Ši sporto šaka bus ir 2024 metų olimpiadoje.

TOK generalinėje asamblėjoje šeštadienį taip išrinkta 2020 metų olimpinė sostinė - ja tapo Tokijas.

M. Ežerskis: įtampa atslūgo, su pergale pasveikino D. Gudzinevičiūtė

Po istorinės pergalės Buenos Airėse imtynininkai puolė sveikinti vieni kitų, todėl prisiskambinti sportininkams ar treneriams buvo ganėtinai sudėtinga. Vis dėlto pavyko išgaudyti bene labiausiai tituluotą šalies imtynininką Mindaugą Ežerskį.

„Visą dieną buvo jaudulys. Vakarop rankos drebėjo. Žiūrėjau transliaciją gyvai. Patiko. Gal kiek atsakymai buvo paviršutiniški, bet svarbu, kad pergalė mūsų rankose. Iškart po balsavimo iš Buenos Airių paskambino Dalia Gudzinevičiūtė ir pasveikino su reikšmingu laimėjimu. Dabar įtampa atslūgo, o mintyse jau esu pasaulio imtynių čempionate Budapešte, kuris startuoja po dešimties dienų“, – telefonu kalbėjo Mindaugas Ežerskis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)