Tuo tarpu jaunosioms 17 metų ignalinietėms tai buvo pirmas varžybų krikštas, su kuriuo jos puikiai susitvarkė, įveikdamos vyresnes varžoves rezultatu 4:1 (2:0, 1:1, 1:0).

„Vikingui“ tris įvarčius pelnė Lina Kulytė, vieną – Gabrielė Zablockytė. „Ardui“ vienintelį įvartį pelnė Eglė Žilienė.

Ignalina su grindų rieduliu susipažino prieš metus, kai Lietuvos grindų riedulio federaciją šiame mieste surengė vieną iš Lietuvos vyrų čempionato turų. Dėka nuoširdaus ir kryptingo „Vikingo“ klubo trenerio, Viktoro Česulio, darbo, Ignalina tampa puikiu žaidimo centru rytinėje Lietuvos dalyje, kur grindų riedulį žaidžia ir sistemingai treniruojasi jau ne viena dešimtis vaikų, jaunuolių.

Keli jauni ignaliniečiai jau šiemet papildė Lietuvos čempionų, „UV 2003“ gretas, kur įgiję žaidybinės patirties, tiek Lietuvoje vykstančiose varžybose, tiek už jos ribų, ateityje bus labai rimta paspirtis dar tik formuojamai miesto reprezentacinei ekipai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)