Tai vienas iš universalaus kovotojo privalumų – sugebėjimas kautis tiek pagal MMA, tiek pagal K-1 taisykles. Dar praeitą rudenį Londone pagal K-1 taisykles I. Barysas įveikė Anglijos Tailando bokso ir kikbokso čempioną, beveik visa galva už save aukštesnį ir sunkesnį kovotoją. Šį kartą jo priešininkas bus aukštesnis 5 cm.

„Non stop“ kovos stiliumi garsėjantis M. Rollas šiai kovai ruošiasi viename stipriausių Vokietijos kovos menų klubų „Hanse Gym“. Vokiečio manymu jei nori būti geriausiu, turi ir kautis su geriausiais. Pergalė prieš lietuvį, anot jo, būtų puikus įrašas pilnėjančioje reitingų lentelėje, bei dar vienas laiptelis pakylėsiantis jį į žymiausių pasaulio kovotojų olimpą. M. Rollas pareiškė žinąs, kad I. Barysas taip pat sparčiai kopia į šį kalną, tad palinkėjo, kad šią kovą laimėtų stipresnis kovotojas.

I. Barysas taip pat nenusiteikęs pralaimėti Vokietijos žvaigždei, tad intensyviai ruošiasi lemiamai kovai. Belieka tikėtis, jog Fortūna ir šį kartą bus lietuvio kovotojo pusėje ir mus palepins dar viena įspūdinga, bei įtampos kupina kova.

Lietuvos legionierius Artūras Kyšenka jau septyneri metai atstovauja Lietuvos bušido rinktinei. Šiandien tai - garsiausias vardas K-1 kovotojų pasaulyje - net 3 kartus K-1 World MAX vicečempionas.

A. Kyšenka savo profesionalią karjerą pradėjo Vilniuje, laimėdamas K-1 Europe MAX 2006 turnyrą, netrukus jau tapo K-1 pasaulio elitinių kovotojų siaubu. K-1 aistruoliai Japonijoje jį taip ir praminė „Baltasis siaubas“. Šį kartą A. Kyšenka sugrįžta į Vilnių kautis dėl vidutinio svorio pasaulio KOK čempiono titulo. Jo varžovu taps Europos IKBF profesionalų čempionas Denisas Makovskis iš Lenkijos.

Šiame istoriniame turnyre lietuvių varžovais taps gerai žinomi visame pasaulyje vardai - kovotojai iš Olandijos, Belgijos, Vokietijos, Anglijos, Lenkijos, Baltarusijos, Moldovos, Rumunijos ir Latvijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)