Po pirmųjų dviejų etapų Druskininkuose ir Vilniuje tarp merginų užtikrintai pirmauja praėjusių metų nugalėtoja Tatjana Kaliakina. Šiemet, kaip ir pernai, ji dar nė karto nefinišavo žemiau pirmosios vietos.

Vyrų grupėje pirmąją vietą užima abu kartus antras finišavęs Martynas Utkinas. Lyderio poziciją jam garantavo minimalūs atsilikimai nuo nugalėtojų. Pirmajame etape Druskininkuose jis Edgarui Kovaliovui finiše pralaimėjo 0,18 sekundės; Vilniuje jo atsilikimas buvo dar mažesnis – nuo Domo Maniko jis atsiliko 0,02 sekundės.

Pastarasis įskaitoje yra trečias, o E. Kovaliovas, dėl praleisto antrojo etapo, į pirmąjį šimtuką nepatenka. Tiesa, Molėtuose jis vėl varžysis ir vėl yra pagrindinis pretendentas laimėti etapą.

Lietuvos MTB dviračių taurės čempionate dalyviai varžosi ne tik dėl asmeninių, bet ir dėl komandinių vietų. TOP įskaitoje Vilniaus „TOP team“ komanda vos keliais taškais lenkia kitą sostinės komandą „MTBCC team“. MAXI įskaitoje verda ne mažiau arši kova – „Instinktas – Vilimeksas“ turi kelių taškų persvarą prieš „Dviratai – Thermowave“ komandą iš Kauno.

Šiam etapui jau užsiregistravo 892 dalyviai. Tai yra naujas Molėtų etapo rekordas.

Primename, kad jau šį sekmadienį viena šeima laimės Norvegišką visureigį „NordicCab“ savo mažyliui.

Norintiems save išbandyti MTB maratone, bet dar neužsiregistravusiems, priminsim, kad užsiregistruoti galima ir renginio vietoje. Renkamės Molėtuose, (starto/finišo vieta prie SPA Hotel „Belvilis“.). Dalyvių registracija ir numerių atsiėmimas vyks sekmadienį nuo 9 val.

Programoje:

Darželinukų grupės startas 10:30 val.

Vaikų iki 10 m. amžiaus startas 11:00 val.

Pagrindinis maratono startas – 12:00 val.

Belaukdami apdovanojimų, galėsime mėgautis muzikinės grupės „The Road Band“ koncertu.

Daugiau informacijos renginio svetainėje WWW.MTB.LT ir MTB FB paskyroje
https://www.facebook.com/www.mtb.lt?fref=ts
Norime priminti, kad be Molėtų etapo, Jūsų dar laukia du etapai :
Ignalinoje rugpjūčio 17 d. ir finalinis etapas Anykščiuose rugsėjo 28 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)