Rusijos aukščiausios lygos pirmenybėse (VHL) besivaržančioje komandoje žaisiantis puolėjas pasirodė ant ledo pergalingose sekmadienio rungtynėse su Angarsko „Yermak“, kurias „Saryarka“ laimėjo 4:1. T. Kumeliauskas savo debiutiniame mače nepasižymėjo.

Po šios pergalės 11 taškų po 12 mačų turinti lietuvio atstovaujama komanda VHL pirmenybėse pakilo į 16-ą vietą.

Priminsime, kad 27-erių metų puolėjas nėra pirmasis lietuvis vilkėjęs „Saryarka“ marškinėlius – 2015-2017 metais prieš persikeldamas į Rygos „Dinamo“ (Latvija) šioje komandoje rungtyniavo Nerijus Ališauskas, kuris buvo ir paskutinis lietuvis VHL čempionate. Tuo tarpu pats T. Kumeliauskas praėjusiais metais išsigydęs jį kamavusias traumas praleido antros Vokietijos lygos „Dresdner Eislowen“ komandoje.

Vokietijoje – Arnoldo Boso įvartis

Arnoldas Bosas pelnė dar vieną įvartį antroje Vokietijos lygoje (DEL2), o jo atstovaujama „Bayreuth Tigers“ pagaliau iškovojo pirmąją pergalę šio sezono kovose.

Lietuvio atstovaujama komanda po septynių iš eilės rungtynių be pergalės galiausiai džiaugėsi pirmuoju laimėjimu šį sezoną – namuose 4:1 įveikė „Dresdner Eislowen“ klubą.

A. Bosas šiame mače pasižymėjo pirmajame kėlinyje (8:55) išnaudodamas kiekybinę persvarą bei pelnydamas pirmąjį ir pergalingą mačo įvartį. Tai buvo ketvirtasis puolėjo iš Lietuvos įvartis šiame sezone. Iš viso šiame susitikime lietuvis septynis kartus metė į vartus bei išvengė baudos minučių.

Po šios pergalės „Bayreuth Tigers“ savo sąskaitoje turi keturis taškus ir aplenkusi šiandien įveiktą varžovę pakilo į 13 poziciją DEL2 pirmenybėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją