Pirmajame pusfinalyje ginklus surems PSG (Prancūzija) ir KS „Vive Tauron Kielce“ (Lenkija) klubai. Lenkų ekipa antrus metus iš eilės žais finalo ketverte. Praėjusiais metais suklupta pusfinalyje, šiemet taikiklyje – finalas. Lenkai turi subūrę elitinę komanda, kuri jau antrus metus iš eilės demonstruoja puikų ir brandų rankinį. Visa bėda, kad jų varžovas atrodo dar grėsmingiau.

Prancūzai reguliariajame sezone pademonstravo geriausius rezultatus tarp visų ekipų ir pralaimėjo tik dukart bei iškovojo 12 pergalių. Sunku būtų tikėtis, kad vieni iš pastarųjų sezonų favoritų neįveiktų pusfinalio barjero. Šiuo metu jie laikomi ir pagrindiniais pretendentais į titulą.

Antrajame pusfinalyje kausis THW „Kiel“ (Vokietija) ir MVM „Veszprem“ (Vengrija). Kylio ekipa sieks susigrąžinti paskutinį kartą 2012 metais iškovotą trofėjų. Kad šie siekiai yra ne iš piršto laužti, įrodo faktas, jog ketvirtfinalyje eliminuoti čempionai ir pagrindiniais favoritais laikyti „Barcelona“ rankininkai.

Tuo metu vengrai į finalo ketvertą patenka trečius metus iš eilės. Praėjusiais metais jie pralaimėjo finale. Ekipa patyrusi ir subrendusi pergalėms, tuo metu vokiečiai sieks ir toliau šluoti visus sau iš kelio. Jiems tai penktas finalo ketvertas iš eilės. Šis pusfinalis atrodo kiek labiau intriguojantis nei pirmasis, tačiau finalo ketverte laimėti gali bet kas.

Sekmadienį ekipos grumsis dėl galutinių vietų. Visoms ekipoms laimėti finalą būtų didžiulė pergalė, nes tokio trofėjaus savo kolekcijoje jos arba neturi, arba jį laikė savo rankose senokai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją