Likusios 32 poros toliau kovas tęs vieno minuso sistema, kai pralaimėjusi komanda paliks čempionatą.

Pirmą kartą istorijoje tokio masto renginyje dalyvauja ir stipriausios Lietuvos paplūdimio tinklininkės Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė. Jos pateko į E grupę ir liepos 1 d. 11 val. čempionatą pradės su grupės favoritėmis Katrin Holtwick ir Ilka Semmler iš Vokietijos, kurios turi 5 reitingą turnyre ir Londono olimpinėse žaidynėse užėmė 9-ą vietą.

Savo svetainėje Vokietijos sportininkės teigia, kad į šį pasaulio čempionatą važiuos kovoti dėl aukščiausių vietų, o apie merginas iš Lietuvos beveik nieko nežino. Nelengvesnės kovos mūsų merginų laukia ir kitose grupės rungtynėse.

Liepos 2 d. 9 val. 45 min. lietuvės žais su pirma Australijos pora - Louise Bawden ir Taliqua Clancy (20 reitingas), o liepos 3 d. tuo pačiu metu su antra Nyderlandų pora - Jantine van der Vlist ir Marloes Wesselink (29 reitingas). Lietuvių reitingas - 44.

Sportininkių treneriai Marius Vasiliauskas ir Tadas Donėla labai atsargiai vertina savo auklėtinių galimybes ir sako, kad viena pergalė grupės varžybose ar patekimas į kitą etapą, būtų labai geras rezultatas, o svarbiausias tikslas - kaupti tokio rango varžybų patirtį ir grūdinti charakterį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)