Moterų turnyro keturių porų F grupės autsaiderės ir 27-os pagal reitingą lietuvės trečiojo turo - lemiamą -mačą dėl vietos atkrintamosiose varžybose per 35 minutes ketvirtadienį 0:2 (10:21, 19:21) pralaimėjo pirmą pergalę iškovojusioms bei trečiąją vietą užėmusios italėmis Gretai Cicolari ir Silviai Constantini (22 reitingas).

F grupės varžybas laimėjo pergalingai žaidusi bei iškart į aštuntfinalį patekusi šeštoji pora iš Rusijos. Jevgenija Ukolova ir Jekaterina Chomiakova ketvirtadienį per 31 minutę 2:0 (21:11, 21:19) nugalėjo vienuoliktas pagal skirstymą vokietes Victorią Bieneck ir Julią Groessner (2 pergalės ir 1 pralaimėjimas).

Į atkrintamąsias varžybas pateko trys geriausios F grupės komandos.

2013 metų CEV paplūdimio tinklinio Europos čempionate, kurio prizų fondą sudaro 100 tūkst. eurų, dalyvauja 32 į aštuonias grupes suskirstytos tinklininkių iš 15 šalių poros.

Lietuvos paplūdimio tinklininkės su 150 pelnytų reitingo taškų grįžta į Vilnių, kur tęs pasirengimą rugpjūčio 8-11 dienomis Vilniuje vyksiančiam Europos dvidešimtmečių (U-20) čempionatui.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)