Nedelsiant vakare iš Latvijos buvo pargabentas kitas variklis, kuris buvo pakeistas per naktį. Vakar žaibiškai suremontuota "Alfa Romeo" dalyvavo kvalifikacinėse varžybose.

Per naktį savo automobilį turėjo remontuoti ir Palangos techninio sporto klubo komanda. Treniruočių metu trasos šeimininkų mašiną "Volkswagen Golf" posūkyje sumėtė ir ji nuskriejo į laukus.

Lenktynių organizatoriai vakar nesulaukė žadėtų komandų iš Latvijos ir Estijos. Paaiškėjo, kad 1000 kilometrų lenktynių trasoje varžysis 18 komandų iš 6 šalies miestų - kur kas mažiau nei buvo tikėtasi.

Šiandien prasidėsiančiose tūkstančio kilometrų lenktynėse pirmasis startuos Kauno "Los Patrankos" komandos automobilis "Audi RS4". Vakar vykusiose lenktynių kvalifikacinėse varžybose jis greičiausiai įveikė 3 kilometrų ilgio ratą - 1 min. 24,281 sekundės.

Penktadienį iš ryto vyko "Denso Drag" lenktynės. Jų metu 23 dalyviai turėjo įveikti aštuntadalį mylios - apie 201 metrą.

Savo klasėse nugalėjo vilnietis Audrius Kontrimas, kuris važiavo BMW, vilnietis Albertas Kvarinskas, važiavęs "Renault Clio", 1000 kilometrų lenktynių dalyvis "Los Patrankos" komandos narys Vygandas Simuntis, važiavęs "Audi S8" bei du estai Atsas Vooglaidas ir Ainas Milleris, važiavę automobiliais "Honda S2000".