Lietuvos rinktinės vartus ir vėl gynė D. Žukovas, o „Balticos“ vartų sargu buvo S. Baltrūnas. Jau nuo pirmų rungtynių akimirkų iniciatyva priklausė „Balticos“ ledo ritulininkams, kurie užtikrintai nugalėjo rinktinę rezultatu 8:2. „Balticos“ gretose po du kartus pasižymėjo A. Petrovas, R. Upeniekas, V. Nikulinas ir A. Fiščevas. Rinktinei įvarčius pelnė G. Paulius ir U. Čižas.

„Pirmose rungtynėse „Balticos“ komanda neįvertino varžovo ir nors pradžioje mums sekėsi neblogai, tačiau vėliau pritrūko nusiteikimo ir sėkmės. Rinktinė puikiai išnaudojo progas žaisdama daugumoje ir laimėjo. Šiandien (ketvirtadienį - DELFI) į aikštę grįžome nusiteikę pergalei ir įvertinę klaidas. Todėl nebeleidome varžovui pelnyti lengvų įvarčių ir gerai atakavome. Esu patenkintas ir abiejų komandų vartininkų žaidimu“, komentavo „Balticos“ treneris A. Aleinikovas.

Ne viskas pavyko taip, kaip norėjome. Kadangi nemažai „Balticos“ žaidėjų išvykę į Latviją, šioms rungtynėms teko „paskolinti“ keletą rinktinės žaidėjų. Galbūt būtų geriau, jei visi būtų galėję atstovauti rinktinai, tačiau vis tiek esu patenkintas bendru rezultatu. Norėjosi išbandyti ir tuos lietuvius, kurie rungtyniauja užsienio klubuose, ir vietinius. Iš viso rinktinės stovykloje dalyvavo 24 žaidėjai, iš kurių 20 pateks į galutinę rinktinės sudėtį. Kas atstovaus Lietuvai, spręsti dar anksti. Ko gero, daug kas paaiškės gruodžio mėnesį, kai vėl susirinksime į treniruotes. Šie draugiški susitikimai buvo naudingi abiems komandoms“, - sakė Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris A. Ciprusas.

Pirmame susitikime „Baltica“ pripažino varžovų iš Lietuvos rinktinės pranašumą rezultatu 3:5.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)