Pirmajame mače „Balticos“ 7:1 (2:0, 1:0, 4:1) sutriuškino Lydos komandą. Po du įvarčius pelnė Valteris Freisas ir Danielius Nomanovas, po vieną - Konstantinas Isaevas, Aleksandras Cukanovas bei Emilis Potapovas.

Šeštadienį „Baltica“ dar kartą susitiko su Lydos ekipa, kuri rungtyniauja Baltarusijos aukščiausiojoje lygoje. Atkakliose rungtynėse „Balticos“ komanda ir vėl įrodė savo pranašumą ir iškovojo pergalę rezultatu 3:2. Įvarčius pelnė V. Freisas, Linardas Mazuras-Mago ir E. Potapovas.

Pirmadienį „Baltica“ susitiks su Soligorsko „Šachtior-2“ ledo ritulininkais.

Rugpjūčio 23-24 dienomis „Baltica“ jėgas išbandys prieš Gardino „Neman-2“ klubą, o rungtynių seriją užbaigs 26-27 dienomis susitikimu prieš Minsko „Junior“ komanda.

Po kontrolinių mačų kaimyninėje Baltarusijoje, „Baltica“ sugrįš į Elektrėnus, kur jau rugsėjo 2-3 dienomis sužais pirmąsias draugiškas rungtynes namuose su Rygos „Prizma“ (Latvija) ledo ritulininkais.

Į pirmąsias oficialias rungtynes Lietuvos komanda ledo ritulio aistruolius pakvies jau rugsėjo 6-7 dienomis Elektrėnų ledo rūmuose.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)