21-erių metų H. Žustautas, kuris šiame sezone iškovojo pirmųjų Europos žaidynių bei pasaulio jaunimo čempionato auksą, vyrų 200 m rungties ketvirtame pusfinalio plaukime finišavo antras (39,332 sek.).

Lietuvos kanojininkas pralaimėjo tik kinui Qiangui Li (38,658 sek.) ir į pagrindinį finalą pateko su aštuntu rezultatu tarp 36 pusfinalio dalyvių.

Savo plaukime H. Žustautas aplenkė varžovus iš Meksikos, JAV, Lenkijos, Venesuelos, Airijos, Kazachstano bei Vokietijos.

Vyrų dvivietės baidarininkai 29-erių metų A. Lankas bei metais vyresnis E. Ramanauskas antrajame iš keturių pusfinalio plaukimų sugaišo 31,841 sekundės ir taip pat užėmė antrąją vietą.

Lietuviai aplenkė varžovus iš Armėnijos, Kinijos, Belgijos, Kazachstano, Venesuelos, Australijos ir Argentinos bei pralaimėjo tik plaukime nugalėjusiems serbams Nebojšai Grujičiui ir Marko Novakovičiui (31,641 sek.).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)