Tai akivaizdžiai įrodo ir pasiektos 12 pergalių bei patirti tik 2 pralaimėjimai.

Paskutinėse finalo rungtynėse vyko atkakli kova. Po skaudaus pralaimėjimo pirmoje dvikovoje 3:8, „Andajus“ siekė revanšo ir ne bet kokio, o didesnio nei 5 įvarčių skirtumu, kas leistų komandai iškovoti galutinę pergalę turnyre. Ignaliniečiai nebuvo linkę lengvai pasiduoti ir puikiai išnaudojo turėtas progas pelnyti įvarčius, laimėdami pirmą kėlinuką 2:0.

Po dviejų kėlinukų švieslentėje švietė nei kiek nepalankesnis
"Andajui" rezultatas - 1:4.

Tikimybė, kad per paskutinę, trečią, rungtynių dalį patikimas „Vikingo-Pieno žvaigždžių“ žaidimas sugrius, buvo mažai, ką ir patvirtino finalo sirena ir galutinis rungtynių rezultatas 4:2.

Puikiai šias rungtynes sužaidė abu čempionų vartų sargai, ne kartą gelbėję savo vartus po aštrių varžovų išpuolių.

Tą pačią dieną buvo sužaistos ir antros rungtynės dėl trečios vietos. Po įspūdingai laimėtų pirmų tarpusavio rungtynių 11:1, „Ardo“ riedulininkai ir antrose rungtynėse 11:4 nušlavė savo varžovus iš „Swedbank“ komandos.

Galutinė turnyro komandų rikiuotė:

1. „Vikingas-Pieno žvaigždės“ (Ignalina)
2. „Andajus“ (Vilnius)
3. „Ardas“ (Vilnius)
4. „Swedbank“ (Vilnius)
5-6. „Norfa“ (Vilnius)
5-6. DnB (Vilnius)

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)