Tuo metu tarp favoritų priskiriamiems Kauno „Granito-Gajos-Kario“ rankininkams šįsyk teko kaip reikiant paprakaituoti. Kauniečiai išvykos rungtynėse minimaliu skirtumu 30:29 (14:10) nugalėjo HC „Vilnius“ ekipą.

„Granitas-Gaja-Karys“ 34 rungtynių minutę pirmavo 6 įvarčių skirtumu – 18:12, tačiau paskutinės susitikimo sekundės buvo itin karštos. Vilniečiai parodė charakterį ir 55 dvikovos minutę persvėrė rezultatą savo naudai – 27:26. Tada jau virė tikras nervų karas.

HC „Vilnius“ 58 minutę po Mariaus Panavo 7 m baudinio dar pirmavo 29:28, tačiau kitoje atakoje Kauno ekipos narys Edvinas Balčiūnas realizavo 7 m baudinį ir išlygino rezultatą – 29:29, o paskutinėmis sekundėmis vienintelį ir pergalingą šiose rungtynėse savo įvartį pelnė granitietis Lukas Sutkus.

„Granitos-Gajos-Kario“ gretose išsiskyrė Edvinas Balčiūnas, įmetęs 6 įvarčius (1 iš 7 m), Vaidas Drevinskas ir Valdas Jarukas pridėjo po 5, Modestas Štarolis – 4 įv.

HC „Vilnius“ komandą tempė Jūris Aganauskas, įmetęs 8 įvarčius (2 iš 7 m), Marius Panavas pridėjo 5 (2 iš 7 m), Tadas Padolskis ir Mindaugas Agurkis – po 4 įv.

„Dragūnas“ sutriuškino „Uteną“

Penkiskart Lietuvos čempionas „Dragūnas“ Klaipėdoje rezultatu 39:16 (20:6) sutriuškino praėjusį sezoną paskutinėje vietoje likusią ir šiemet žūtbūt iš dugno norinčią pakilti HC „Utena“ ekipą.

Klaipėdos ekipą į pergalę vedė Lukas Jurys, įmetęs 6 įvarčius (1 iš 7 m), Mindaugas Meškauskas ir Arvydas Bučius pridėjo po 5, Lukas Simėnas, Jonas Geryba ir Lukas Juškėnas – po 4 įv.

Iš Uteniškių komandos išsiskyrė Tomas Čiužas, įmetęs 5 įvarčius (1 iš 7 m), Larolis Markauskas pridėjo 4, Linas Viktorinas – 3 įv.

VHC „Šviesa“ pamokė šiauliečius

Lietuvos vicečempionai Vilniaus VHC „Šviesa“ rankininkai savų žiūrovų akivaizdoje rezultatu 36:27 (19:13) palaužė Šiaulių SM „Dubysos-Gubernijos“ ekipą.

Vilniečių gretose nesustabdomas buvo Valdas Drabavičius, įmetęs 7 įvarčius, Rosvaldas Ramunis, Artūras Švilpa ir Jovydas Jurašius pridėjo po 4, Tomas Bernatavičius, Mindaugas Sukackas ir Laurynas Pacevičius – po 3 įv.

Šiaulių komandoje lyderio vaidmens ėmėsi Mindaugas Nakvosas, įmetęs 7 įvarčius (3 iš 7 m), Tomas Klungevičius pridėjo 5, Arminas Milaknis, Tautvydas Damašauskas ir Rokas Zdanavičius – po 3 įv.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)