V. Gecevičius antradienį prisipažino, jog jo karjera golbole baigta. Feisbuke strategas atskleidė, jog pergalė Turkijoje jam negarantavo naujos darbo sutarties, kuri nebuvo pratęsta.

„Didelis ačiū už palaikymą ir sveikinimus, Lietuvos golbolo rinktinei Europos čempionate iškovojus aukso medalius. Deja, tai buvo paskutinės mano rungtynės.

Net ir pasiekus tokius rezultatus, sutartis nebus pratęsta. Kaip netikėtai prasidėjo karjera golbole, taip netikėtai ir baigėsi“, – socialiniame tinkle rašė V. Gecevičius.

Lietuvos vyrų golbolo rinktinė lapkričio pirmoje pusėje po ketverių metų pertraukos susigrąžino Europos čempionės karūną bei penktą kartą istorijoje įkopė į Senojo žemyno viršūnę.

„Super, super, super! Emocijos tikrai tik pačios geriausios, jausmas labai geras. Finale sužaidėme labai gerai ir tikrai pelnytai nugalėjome, tapome Europos čempionais“, – emocijų neslėpė strategas, kuomet finale Lietuva 6:3 pranoko Ukrainos golbolo rinktinę.

Lietuva Europos čempionatuose yra iškovojusi devynis medalius: penkis aukso, su sidabro ir du bronzos.

Mūsų šalies rinktinė medalius Europos čempionatuose skina be pertraukų nuo 2007 m. ir apdovanojimus iškovojo jau aštuntame Senojo žemyno čempionate iš eilės.

2021 m. Lietuvos rinktinei – išskirtiniai, nes rugsėjį V. Gecevičiaus auklėtiniai pasipuošė Tokijo paralimpinių žaidynių bronzos medaliais.

Valdas Gecevičius
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)